tiistai 23. joulukuuta 2014

Päivä 23: Pakettipajalla

Eilen sain tehtyä viimeisetkin joululahjaostokset. Ajattelin joutuvani jouluruuhkaan rankimillaan, kun illansuussa lähdin keskustaan metsästämään paketteja, mutta vielä mitä! Ehkäpä suurin osa ihmisistä on jo vetäytynyt joulunviettoon, sillä esimerkiksi Aleksanterinkatu oli hiljainen kuin huopatossutehdas, eikä kassajonoista juuri tietoakaan. Paketit kääräisin voimapaperiin, ja pakettikorteiksi innostuin taittelemaan jälleen noita kolmiulotteisia tähtiä - tällä kertaa kuusisakaraisia, piparkakkumuotin avulla piirrettyjä. Lipaston pohjilta löytyi myös Ikean koristeteippejä, ja siinäpä ne. Ihan kivannäköisiä, vaikka itse sanonkin.


Päivän ohjelmassa on ollut viimeisten kauppaostosten tekoa ja innostuttiin myös hakemaan Stockan 70 prosentin aleista kassillinen kuusenkoristeita. Eilen nimittäin kannettiin kuusi sisään, ja siitä tuli aikas aneeminen olemassaolevilla palloilla. Nyt on sitten väriä ja säihkettä kerrakseen! Vielä olisi tarkoitus leipoa limppua sekä ehkä satsi joulutorttuja ja laittaa joulutoffeet tulille. 

Voi olla, että palaan vielä huomenissa ehtiessäni hetkiseksi blogin pariin, mutta toivottelen varmuuden vuoksi jo nyt oikein hyvää ja tunnelmallista joulua kaikille! Nauttikaa :)

6 kommenttia :

 1. Tutun näköistä, samalla voimapaperilla on kääritty omatkin lahjat :D Toimii hyvin vuodenajasta riippumatta. Jouluja sinnekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä totta :) Ja omaan silmään paremman näköisiä paketteja kuin ne iänikuiseen tiimari-joulupukki-paperiin käärityt, heh...

   Poista
 2. Kauniit paketit :) Leppoisaa joulua sinullekin!

  VastaaPoista