torstai 29. tammikuuta 2015

Pienet kotitoiveet


1. Julistekalenteri kuluvalle vuodelle työhuoneen seinälle, Playtype. Näyttäisi olevan tällä hetkellä alennuksessakin. 
2. Seinäkelloa meillä ei ole ollut vuosikausiin, ja ihastuin tähän BoConceptin väriympyrä-kelloon. Hintaakaan tällä ei olisi kuin alle kolme kymppiä. Kävin jo kyselemässä Vepsäläiseltä, mutta ainakaan pari viikkoa sitten tätä ei löytynyt yhdestäkään myymälästä. Pitäisi laittaa tilaukseen. 
3. Lehtitelineitä nyt ei vaan voi kaltaisellani lehtifriikillä olla liikaa. L-kokoinen Mixrack-teline toisi ainakin hetken helpotuksen kaaokseen. Kun ei niitä poiskaan raaski heittää. 
4. Pyykkihuolto meillä on alakerrassa, ja se toimii niinkin näppärästi, että likaiset pyykit tulee heitettyä yläkerran kaiteen yli alas pestäviksi ja puhtaana kannettua pyykkisäkissä takaisin yläkertaan. Nykyinen pyykkikassi vetelee lievästi sanottuna viimeisiään, joten sille pitäisi hankkia korvaaja, joka vieläpä näyttäisi kivalta seistessään kodinhoitohuoneessa. Kolme alarivin pyykkikassia Perobasta.
5. Tällä hetkellä opiskelujen vuoksi ajokilometrejä kertyy huimasti, ja tykkään hörppiä juomaa ajaessani. Ainaisten tölkkilimujen ja pullovesien sijaan termosmukiin olisi kätevä keittää aamulla teet tien päälle. Steltonin To Go-muki näyttää kätevältä, sillä siitä voi juoda mistä suunnasta tahansa.

Semmoisia, melko arkisia toiveita kotiin tällä kertaa. Mukavaa torstai-iltaa sinne ruutujen toiselle puolelle!

2 kommenttia :

  1. Ihania toiveita. Tuo House Doctorin raitainen pyykkikassi on kyllä ollut tosi hyvä, meillä se on tosin lastenhuoneessa. Kello näyttää niin kivalta ja tuo Mixrack olis kyllä niin kiv lehdille ja myöhemmin polttopuille (jos vaikka takan saisi :)).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raidallinen noista ehkäpä myös oma lempparini :) Pitäisi viikonloppuna ehkä käväistä Perobassa, kun muutenkin oon menossa keskustaan koko viikonlopuksi, josko niitä olisi tyrkyllä liikkeessäkin!

      Poista