maanantai 16. helmikuuta 2015

Marmoria Macciin

Heissan vaan "pitkästä" aikaa! Viime viikko otti ja meni ihan plörinäksi, sillä olen sairastellut viime maanantaista saakka. Eipä pitkään aikaan ole iskenyt näin ärhäkkää kuumetautia, joka tekee täysin kädettömäksi ja jalattomaksi - superinhottavaa. Perjantaina lähdin vielä hieman puolikuntoisena kiertelemään venemessuja, mikä kostautui heti viikonloppuna; oli niin kurja olo, ettei sängystä juurikaan ylös päässyt. Tänään näyttää jo vähän paremmalta, vaikka nenäliinavuorten keskeltä kirjoittelenkin, joten toivotaan, että ainakin kuume pysyy poissa. Mutta se näistä sairastuvan kuulumisista ja ihan muihin asioihin...


Läppärini alkaa olla ulkoasultaan nimittäin aika hurja: näytön kuori on halkeillut useammastakin paikkaa, "tassut" pohjista ovat lähteneet jo aikoja sitten omille teilleen ja kuorikin alkaa olla kuhmuilla. Virtajohtoa on myös korjailtu niin jesarilla kuin sähkömiehen teipillä useaan otteeseen. Joo, en ole kohdellut tätä silkkisormikkain - käyttötavaraahan nämä koneet loppujen lopuksi ovat. Itse kone jaksaa potkia vielä sen verran hyvin, etten suurin surminkaan tahdo lähteä tietokonekaupoille ennen kuin sisälmyksetkin ovat historiaa. Pikaiseksi ensiavuksi karsean näköiseen koneeseen tilasin Ebayn kautta huvikseni wannabe-marmorikuoret, jotka eivät mun mielestäni ole pöllömmän näköiset. Postikuluineen vajaan kympin investoinniksi melko lailla money well spent, jos näin uskallan sanoa.


Jossain vaiheessa uuden koneen ostaminen on kuitenkin edessä. Kotirintaman it-nörtti on sitä mieltä, että oon todellinen pässi, jos hankin tämän tilalle uuden Macbookin, sillä näissä vehkeissä ei kuulemma hinta kohtaa tehojen sekä muiden tuikitärkeiden tietokoneasioiden kanssa. Tottumus- ja ulkonäkökysymyksiä kaiketi, tunnustetaan. Toivo elää, että tämä rakkine jaksaa kaikkine halkeilleine näyttöineen pyöriä vielä jonkin aikaa, niin ei tarvitse ihan vielä miettiä noinkin perustavanlaatuisia kysymyksiä... Huoh.

Mä jatkan tästä iltapäivääni Finrexinin voimalla - toivottavasti teillä muilla on viikko alkanut terveemmissä merkeissä!


2 kommenttia :

 1. Aika päheet on! Wau!
  Monesti viittaan kintaalla meidän kotoa löytyvän it-nörtin Apple tuotteiden parjaamiselle... Ulkonäkö ennenkaikkea! :D Ja toisaalta käyttöjärjestelmän mukavuus on jo niin ytimessä ettei vaihtaa kannata :) Toivotaan rakkineelle vielä pitkää ikää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin kauan käyttänyt Macia ja Winukka-konetta rinnakkain, että toisaalta olis melko sama, minkä koneen ottaa.. Mut onhan nää vaan niin paljon kivemman näköisiä kuin monet muut :D

   Poista