sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Paardit

Tuli perjantaina juhlittua niin maan perusteellisesti Rikun synttäreitä, ettei tosikaan. Riku oli työkavereidensa avustuksella varannut Meikusta kattoterassillisen saunatilan kahveineen ja kakkuineen sun muine asiaankuuluvine virvokkeineen, missä viihdyttiin pitkälle iltaan. Pitkästä aikaa käväistiin myös katsomassa, miltä Helsingin yöelämä näyttää. Vielä pikkutunneilla otettiin porukalla tilataksi meille, ja taisi siinä olla jonkinlaista jatkojentynkää lähinnä porealtaan kuohuissa... Kuvasaldo on varsin minimaalinen, sillä en usko, että suurin osa lähinnä Rikun duunikavereista koostuneesta juhlaporukasta ilahtuisi ikihyvikseen saadessaan pärstävärkkinsä komeilemaan tälle sivustolle.Tää oli siitä mahtavasta Riku-leffasta, jonka väsäsin ihan tätä tarkoitusta varten :D

Eilen ja tänään ollaankin lähinnä hengailtu kotona, mitä nyt tänään illansuussa käytiin virallisen synttäripäivän kunniaksi syömässä ulkona. Omaa lahjaani vielä ootellaan, kun jälleen kerran olin mattimyöhäisenä liikenteessä. No, ei kai se niin päivän päälle ole? Synttäripaketista tulee paljastumaan Mondainen Evo-rannekello mustalla nahkarannekkeella (mitenkä niin saatan ehkä lainata sitä joskus...), mustat Havaianasit (pianhan on jo kesä!) ja pikkupurtilo Dr. Jackson´sin coconut meltia.


Nyt me jatketaan vielä synttäri-iltaa leffan ja juhlista ylijääneiden namien kanssa, joten näissä tunnelmissa mukavaa alkavaa viikkoa teille!

1 kommentti :

  1. Onpas teillä ollut siellä hulppeet bileet ja kivat lahjat olet hommannut :)

    VastaaPoista