torstai 30. huhtikuuta 2015

Vapputerkkuja!

Yllättävänkin aurinkoisen vappuaattoiltapäivän jälkeen ajattelin tulla tänne rikkomaan blogihiljaisuuden vielä tämän kuun aikana ja toivottamaan kaikille mainiota vappuvapaata! Meillä aatto on sujunut lähinnä omalla pihalla rentoillen: Helsingin keskustan ihmisvilinä ei enää oikein jaksa houkuttaa... Ja mikäpä siinä ollessa: ensimmäistä kertaa tänä keväänä terassilla tarkeni paitahihasillaan kirjaa lukien miltei iltaan saakka! Meidän varsinaiset vappupaardit ajoittuvatkin huomiselle; hankittuna on niin kuplivaa, brunssievästä kuin vähän myöhemmän iltapäivän lätkämatsimässyä sille sekalaiselle joukolle, joka lienee huomenna suuntaamassa meille vapunpäivän viettoon... Pihakin alkaa olla jo miltei kesäkunnossa huomisia ja muitakin tulevia pihakekkereitä varten :)Mukavaa aattoiltaa kaikille!

13 kommenttia :

 1. Voi kääk! Teillä nurmikko vihertää...me lapioitiin lunta vähemmäksi pihalta :O Onneksi edes aurinko paistaa!

  Hauskaa Vappua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään tässä monta viikkoa ole, kun tuli kunnon lumikerros pihaan... Onneksi nyt aletaan olla jo voiton puolella tän kevään kanssa :)

   Poista
 2. Voi miten upea piha!!! Kerrassaan ihana, tuonne voisin itsekin helposti tulla viettämään mukavaa päivää, mutta tyydyn ihastelemaan kuvia ja haaveilemaan omasta pihasta (sitten joskus meilläkin on se oma koti) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa vaan käymään, jos joskus olet tällä suunnalla :))

   Poista
 3. Ihanan aurinkoisia kuvia ja suunnitelmia myös :) Hyvää vappua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) Meitsi vähän myöhässä näissä kommentteihin vastaamisessa, mutta toivottavasti oli mukava vappu sielläkin :)

   Poista
 4. Tulipa hassu fiilis kun selaisin blogiasi ja tajusin, että oon ollut vieraana teidän talossa edellisen asukkaan aikana. Toi piha on todellakin omiaan juhlien järkkäämiseen ja kesästä nauttimiseen. Kivaa kesän odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, eikä?!! Maailma (tai Suomi...) on kyllä pieni paikka :D Mukavaa kesän odotusta myös sinne suuntaan!

   Poista
 5. Oi tuo poreamme kutsuu puoleensa. Näyttää niin hyvältä teidän terassi yms.. Kivaa viikkoa ♥

  VastaaPoista