tiistai 2. kesäkuuta 2015

Lomafiilis

Heissan taas pitkästä aikaa!

Täällä alkaa olla ihan totaalinen lomameininki: eilen illalla pudotettiin auton ja kodin avaimet isoveikalle, tulosteltiin varauslappusia ihan varmuuden vuoksi, pakkailtiin rinkkoja ja tänään illansuussa otetaan nokka kohti Filippiinejä. Ei paha kesänaloitus, ei laisinkaan! Meidän reittihän kulkee siis seuraavasti: ensinnä Istanbulin kautta Manilaan, siitä lento Palawanin saarelle Puerto Princesaan ja saaren kiertelyä muutama viikko, minkä jälkeen vice versa. Aluillaan oleva sadekausi saattaa päästä yllättämään reissaajan, mutta eipä ainakaan pitäisi tulla kylmä!


Rinkka ja läppäri eivät sovi mun pääkopassani yhteen ainakaan näin muutaman hassun viikon reppumatkalla, joten reissuun lähdetään pelkkien kännykänruppanoiden voimin. Ajattelin kuitenkin herätellä henkiin jo ajat sitten pölyttymään jäänyttä Instagramiani (koska siellä itse tykkään seurata kaikkein mieluiten muiden matka- ja lomakuvia, vaikka ihan surkea sitä sydännappulaa painelemaan olenkin) ja täräyttää sinne kaikenlaista matkan varrelta, kunhan sopiva wifi-verkko sattuu kohdalle. Klikatkaa siis ihmeessä *tänne*, jos lomakuvat kiinnostavat :)

Loistavaa kesäkuun alkua kaikille, nähdään Instagramissa ja sitten kesä-heinäkuun vaihteessa jälleen täällä blogin puolella! Aiheita on takataskussa vaikka millä mitalla, ja matkan jälkeen toivon mukaan myös aikaa ja inspiraatiota postailuun :)

2 kommenttia :